Adobe PhotoShop CS6 Extended Full Türkçe İndir!


bilgi
Adobe photoshop cs6, hepimizin bildiği popüler bir görsel yazılım veya ofis programıdır. Bu sürümünde, programın geliştiricileri çok önemli bir detayı fark etmiş gibi görünüyor. Bu detay, programa gelen yeni özelliklerin arka planda kalması ve başlangıç seviyesindeki kullanıcıların bu özelliklerden faydalanamaması..
Adobe photoshop cs6, artık çok daha esnek ve kullanışlı bir arayüze kavuşmuş durumda. Geliştirilen modern arayüz sayesinde başlangıç seviyesindeki kullanıcılar bile programı rahat bir şekilde kullanabilecek. Bu önemli yeniliğin yanı sıra birçok farklı yenilik dikkatimizi çekiyor. Gelin isterseniz bu yeniliklerin birkaçına hep birlikte göz atalım;
Mercury graphics engine, programın yanıt sürelerini düşürmek ve performansını arttırmak için geliştirilmiş bir teknoloji. Bu teknoloji sayesinde daha hızlı ve daha akıcı çalışıp gerçek performansı hissedebilirsiniz. Bir diğer yenilik ise içeriğe duyarlı yama. Bu yenilik ile tasarımlarınıza kusursuz yamalar uygulayabilirsiniz.
Otomatik kurtarma teknolojisi de önemli yenilikler arasında yer alıyor. Bu özelliği aktif ettiğiniz zaman program, çalışmalarınızı her 10 dakikada bir kaydediyor. Beklenmeyen aksi bir durum halinde (elektrik kesilmesi, kısa devre, bilgisayarın kapanması, vs.) çalışmalarınızı kurtarabilirsiniz.
Rar Şifresi : www.saglamindir.net
Yazar